BS0018 Pircēju uzvedība

Kods BS0018
Nosaukums Pircēju uzvedība
Statuss Obligātais/Ierobežotās izvēles
Līmenis un tips Pamatstudiju, Akadēmiskais
Tematiskā joma Vadība un administrēšana
Struktūrvienība Rīgas Biznesa skola
Mācībspēks Mārcis Ešmits
Kredītpunkti 7.0
Daļas 1
Anotācija Kurss sniegs ievadu par paterētāja uzvedību. Uzsvars tiek likts uz faktoriem, kas kontrolē un ietekmē patērētāja uzvedību, un kā pārdevējs var gūt labumu no šiem faktoriem.
Studiju kursa saturs
Saturs Pilna un nepilna laika klātienes studijas Nepilna laika neklātienes studijas
Kontaktstundas Patstāvīgais darbs Kontaktstundas Patstāvīgais darbs
Ievads patērētāju uzvedībā 6 9 0 0
Tirgus segmentācija 6 9 0 0
Patērētāju personības 6 9 0 0
Patērētāju uztvere 6 9 0 0
Patērētāju mācīšanās 6 9 0 0
Komunikācija ar patērētājiem 6 10 0 0
Ģimenes ietekme uz patērētājiem 6 9 0 0
Kultūras ietekme 6 9 0 0
Kultūru atšķirības 6 9 0 0
Subkultūras: dzimumu paradokss 6 9 0 0
Starpkultūru patērētāja izturēšanās 6 9 0 0
Patērētāju lēmumu pieņemšanas process 7 10 0 0
Sociālās uztveres mainīšana 7 10 0 0
Kopā: 80 120 0 0
Mērķis un uzdevumi, izteikti
kompetencēs un prasmēs
Kursa mērķis ir noteikt apstākļus, kādos notiek pieprasījums pēc precēm un pakalpojumiem
Sasniedzamie studiju
rezultāti un to vērtēšana
Apspriest, kā mainās cilvēku uzvedība, pamatojoties uz ļoti dažādiem mainīgajiem lielumiem, piemēram, personību, vidi, pirkuma situāciju, dzīvesveidu, dzīves ciklu utt. - Dalība lekcijās, projekts, pārbaudes darbi, starpeksāmens, gala eksāmens
Izskaidrot kultūras un ar kultūru saistīto elementu lomu kā daļu no patērētāju uzvedības - Dalība lekcijās, projekts, pārbaudes darbi, starpeksāmens, gala eksāmens
Studiju rezultātu vērtēšanas kritēriji
Dalība lekcijās - 10%
Pārbaudes darbi - 8%
Prezentācija - 7%
Mājasdarbi - 20%
Grupu gadījumu analīze - 20%
Starpeksāmens - 15%
Gala eksāmens - 20%
 
Priekšzināšanas Mērketinga menedžements
Studiju kursa plānojums
Daļa KP Stundas nedēļā Pārbaudījumi
Lekcijas Prakt. d. Lab. Ieskaite Eksāmens Darbs
1 7.0 80.0 20.0 0.0 *

Pieteikties uz šo kursu

[Kursa apraksts PDF formātā]