Ja esat RTU students, vispirms autentificējieties

Studiju kursu katalogs: Pārtikas apstrāde

  • Meklēt:
Kods Nosaukums Studiju līmenis K.p.
RA0524 Pārtikas produktu sensorā novērtēšana Pamatstudijas 3.0
RA0525 Graudu un graudu produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 6.0
RA0528 Gaļa un gaļas produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 7.0
RA0530 Pārtikas kvalitātes vadība un nodrošināšana Pamatstudijas 6.0
RA0531 Pārtikas produktu iepakojuma materiāli un iepakošanas tehnoloģijas Pamatstudijas 3.0
RA0536 Uzturs Pamatstudijas 3.0
RA0537 Zivju un zivju produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 6.0