Ja esat RTU students, vispirms autentificējieties

Studiju kursu katalogs: Pārtikas apstrāde

  • Meklēt:
Kods Nosaukums Studiju līmenis K.p.
RA0521 Jaunu pārtikas produktu/projektu izstrāde Pamatstudijas 6.0
RA0523 Pārtikas procesi un iekārtas Pamatstudijas 6.0
RA0524 Pārtikas produktu sensorā novērtēšana Pamatstudijas 3.0
RA0525 Graudu un graudu produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 6.0
RA0528 Gaļa un gaļas produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 7.0
RA0530 Pārtikas kvalitātes vadība un nodrošināšana Pamatstudijas 6.0
RA0531 Pārtikas produktu iepakojuma materiāli un iepakošanas tehnoloģijas Pamatstudijas 3.0
RA0532 Piena un piena produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 8.0
RA0534 Saldumu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 3.0
RA0535 Studiju darbs/projekts pārtikas produktu ražošanā Pamatstudijas 3.0
RA0536 Uzturs Pamatstudijas 3.0
RA0537 Zivju un zivju produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 6.0
RA0710 Augļu un dārzeņu produktu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 6.0
RA0711 Dzērienu ražošanas tehnoloģija un iekārtas Pamatstudijas 3.0
RA0762 Apģērbu projektēšana 2D un 3D tehnoloģijas Pamatstudijas 3.0